Kamu Denetçiliği Kurumundan ücretli öğretmenler hakkında karar

Kamu Denetçiliği Kurumundan ücretli öğretmenler hakkında karar
Ücretli öğretmen olarak çalıştığı süreler, hizmet cetveline işlendi. Kamu Denetçiliği Kurumuna bugüne kadar elektrik direklerinin değişiminden, engelli vatandaşın tayin istemine, ücretli öğretmen olarak çalışılan sürelerin hizmet cetveline işlenmesine kadar pek çok farklı konuda başvuru yapıldı.

Ücretli öğretmen olarak çalıştığı süreler, hizmet cetveline işlendi.

KDK'ye başvuran bir başka kişi ise 1995-1996 döneminde ücretli öğretmen olarak görev yaptığını, o yıllar arasında yaptığı hizmetin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kayıtlarında görünmediğini, belirtilen tarihler arası yapılan ücretli öğretmenliğe ait hizmetlerinin tespit ve tesciline ilişkin işlemlerin yapılmasını talep etti.

Vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için görüşmeler yapan KDK'nin girişimiyle idare tarafından başvurucunun ücretli öğretmen olarak çalıştığı 111 günlük 4/a hizmeti, hizmet cetveline işlendi. Böylece vatandaşın talebi kamu idaresi tarafından karşılanmış oldu.

memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum