Lisesi Müdürü, İl Müdür Yardımcısı Oldu

Lisesi Müdürü, İl Müdür Yardımcısı Oldu
Lisesi Müdürü Aykut Akca, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Atandı

MEB tarafından Hayatboyu Öğrenim Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak atanan İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekine Dayıoğlu yerine Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Aykut Akca atandı.

screenshot-8.png1979 İstanbul doğumlu olan Aykut AKCA, ilk ve ortaokulu Bakırköy’de, liseyi Avcılar Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünde tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun olmuştur. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tezli yüksek lisans yapmıştır.

2003 yılında Güngören Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne Bilgisayar Öğretmeni olarak atandıktan sonra 2006 yılında aynı okulda müdür yardımcılığı görevine başlamış ve 2008-2013 yılları arasında Bahçeşehir İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde müdür yardımcılığı görevine devam etmiştir.

25 Kasım 2013 tarihinde Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne müdür olarak görev yapmış olan Aykut AKCA evli ve iki çocuk babasıdır
mebpersonel

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.