Mahkeme kararıyla atanan milli eğitim müdürü, 1 ay sonra görevden alındı

Mahkeme kararıyla atanan milli eğitim müdürü, 1 ay sonra görevden alındı
20 Haziranda mahkeme kararı ile atanan Arifiye ilçe Milli Eğitim Müdürü tekrar görevden alındı

20 Haziran tarihinde Arifiye ilçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanan Nuri Tellioğlu, bir ay sonra görevinden alınarak araştırmacı kadrosuna çekildi.

Yıllardır Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduğu sırada, haksız ve mesnetsiz uygulamalara ‘dur’ dediği için algı oluşturularak hakkında türlü iddialar bulunan Nuri Tellioğlu, yargı yolundaki mücadelesini kazanarak görevine 20 Haziran 2023 tarihinde görevine iade edilmişti.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Entrikalara göğüs gerdi
İl içi ve il dışında türlü entrikalara göğüs gererek haklı mücadelesinden geri durmayan. Bir yandan  öğretmenlik yaparken, diğer yandan  görevi iadesi ile ilgili yürüttüğü mücadelesini kazanarak yeniden Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine dönen Nuri Tellioğlu, bir ay gibi kısa sürede görevinden alınarak araştırmacı kadrosuna verildi. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Haksızlıklara karşı direnen bir müdür olarak biliniyor
Yıllardır Arifiye İlçesinde eğitim camiasında yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir kazanan, haksız ve yakışıksız gayretlerin karşısına dikilerek Vatan , Millet aşkıyla çalıştığı bilenen Tellioğl'nun kısa bir sürede yeniden görevden alınması camiada farklı yorumları da beraberinde getirdi.

netgaste

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum