MEB Bakanlık Müfettişi Mehmet Polat İl Müdürü Oldu

MEB Bakanlık Müfettişi Mehmet Polat İl Müdürü Oldu
Milli Eğitim Bakanlığında Bakanlık Müfettişi olan Mehmet Polat hangi ile Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Bakanlık Müfettişi olan Mehmet Polat kimdir? Mardin yeni il milli eğitim müdürü kim oldu?

İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer'in emekliye ayrılması üzerine Mardin Milli Eğitime İl Müdürü olarak atanan Memet Polat görevine başladı.

Besni’de, Karagüveç İlköğretim Okulu, Dumlupınar İlköğretim Okulu, YİBO ve Şehit Bekir Oruçtutan İlköğretim Okulu’nda görev yapan, görev yaptığı okullarda özverili çalışmalarıyla tanınan, eğitim camiası içerisinde her kesimin saygı ve takdirini toplayan hemşerimiz, Milli Eğitim Bakanlığının 2009 yılında açtığı İlköğretim Müfettişliği Sınavını kazanarak, Mardin’e İlköğretim Müfettişi olarak atandı. Görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan hemşerimiz, 2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Müfettişliği ünvanını aldı. Bu güne kadar Maarif Müfettişliği görevini sürdüren Memet Polat, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve bakanlık bürokratlarının takdiri ile Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Memet POLAT kimdir?

1970 yılında Adıyaman ilinin Besni ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Besni ilçesinde tamamladı. 1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Zonguldak ilinin Yenice ilçesine bağlı Kayaarkası köyünde müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. 1994 ile 2009 yılları arasında Adıyaman ilinin Besni ilçesindeki çeşitli okul ve kurumlarda öğretmen ve yönetici olarak çalıştı. Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu İlköğretim Müfettiş Yardımcılığı Sınavı’nı kazanarak 2009 yılında Mardin iline İlköğretim Müfettiş Yardımcısı olarak atandı. Mardin ilinde Maarif Müfettişi olarak görev yapmakta iken 2016 yılında Bakanlık Maarif Müfettişi olarak atandı.

02.02.2021 tarihinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Memet POLAT, evli ve 5 çocuk babasıdır.
besniguncel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum