MEB'de 2 ilçe müdürlüğüne atama yapıldı

MEB'de 2 ilçe müdürlüğüne atama yapıldı
MEB'de Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Hamza Ergül, Muğla Halk Eğitim Merkezi müdürü İdris Kömürcü ise Menteşe İlçe Milli eğitim müdürü olarak atandı.

MENTEŞE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İDRİS KÖMÜRCÜ OLDU

Muğla Halk Eğitim Merkezi müdürü İdris Kömürcü Menteşe İlçe Milli eğitim müdürü olarak atandı.Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdür vekili eylen terzi den görevi devralan Kömürcü göreve başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Hamza Ergül atandı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Durmaz’ın Ankara’ya tayininin çıkmasının ardından boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hamza Ergül atandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, “Öncelikle bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Amacımız, İlçemiz eğitim başarısını en üst seviyelere çıkarmaktır. Bunun için en başta görev biz eğitimcilere, öğrencilerimize ve velilerimize düşmektedir. Eğitim uzun soluklu bir yoldur. Bu yolda eğitimcilerimiz başta olmak üzere, öğrenci ve velilerimizle birlikte inşallah Yerköy’ümüzün eğitim kalitesini hedeflediğimiz noktalara hep birlikte taşıyacağız.” dedi.
mugladanhaber.com/ yerköygazetesi
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.