MEB'de üst düzey atama!

MEB'de üst düzey atama!
mebpersonel.com -İstanbul İl Milli Eğitim Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak görev yapan Hakkı Aydoğan, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bakan Müşaviri olarak atandı.

İstanbul İl Milli Eğitim Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak görev yapan Hakkı Aydoğan, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Bakan Müşaviri olarak atandı.

1976 İnebolu doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul’ da tamamlamıştır.Lisans eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Türk Dili Ve Edebiyatı Bölümünde,Yüksek lisans eğitimini İZÜ Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında yapmıştır.

1998-2007 yılları arasında farklı okullarda Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapmıştır.

2007-2016 yılları arasında sırasıyla; müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü, ilçe milli eğitim şube müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.

15 Temmuz 2016 tarihinden Bayrampaşa Saraybosna Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yapmıştır.

Birçok sivil toplum örgütünde yönetici olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.
mebpersonel.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum