Milli Eğitim Müdürlüğünde 6350 TL Rekor Promosyon Anlaşmasına İmza Attılar

Milli Eğitim Müdürlüğünde 6350 TL Rekor Promosyon Anlaşmasına İmza Attılar
Öğretmenlerin banka promosyon anlaşmasında rekora imza atıldı. Yapı kredi bankası ile 3 yıllığına yapılan 6350 TL’lik banka promosyon anlaşması eğitim camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ortalama öğretmen maaşlarının 5 bin-5500 TL olduğunu düşünecek olursak 6350 TL’likbanka promosyon ücretinin rekor bir anlaşma olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı banka promosyon anlaşmasına göre ;

1) 6350 TL promosyon ücreti hesaplara tek seferde yatırılacak.

2) İlçeden başka yere atanan öğretmen ilçeden ayrılırken almış olduğu 6350 TL’den herhangi bir geri ödeme yapmayacak. Yani öğretmen bir ay sonra bile başka yere atansa dahi 6350 TL onda kalacak.

3) İlçeye sonradan gelen öğretmenlere de kalan süre tutarında ödeme yapılacak. 

4) Havale , işletim ücreti EFT ücretleri alınmayacak.

5) Hesap kartı ve kredi kartlarından yıllık aidat ücretleri alınmayacak.

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü yapmış oldukları 6350 TL’lik banka promosyon anlaşmasından dolayı tebrik ediyoruz. Bu banka promosyon anlaşması ile başka ilçelerden de benzer anlaşmalar gelir mi bilinmez ama bu promosyon anlaşması eğitim camiasında ses getireceğe benziyor.
kamuajans

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum