Müdür yardımcısı odasında öğretmene saldırı

Müdür yardımcısı odasında öğretmene saldırı
Hatay Altınözü’nde öğretmenlik yapan S.G., müdür yardımcısı odasında otururken C.A’nın saldırısına uğradı.

Hatay’ın Altınözü ilçesi Yolağzı İmam - Hatip Ortaokulu’nda öğretmenlik yapan S.G., müdür yardımcısı odasında otururken mahallelerindeki C.A. tarafından demir sandalyeyle saldırıya uğradı. 

S.G’nin babası N.G., olayın geçmişinin üç yıl önceye dayandığını dile getirerek “Üç yıl önce okulda eski okul müdürü hakkında açılan bir soruşturma sonucunda oğlumun okul müdürü lehinde ifade vermeye zorlanmasıyla başlamıştı. Yalan ifade vermeyi reddeden oğlum, okul müdürü ve C.A. adlı şahıs tarafından çeşitli şekillerde taciz edilmeye başlandı. Okul müdürü okuldaki seçmeli ders saatlerinde değişiklikler yaparak oğlumun okuldaki ders saatlerini azaltmış ve onu görevlendirmeyle başka bir okula göndermişti. Gittiği okulda üçüncü günü tamamlamadan yumruklu saldırıya uğramıştı. Ve bu olay sonucunda başka okula görevlendirildi. Oğluma bu şekilde zarar veremeyen okul müdürü, köyde ikamet eden arkadaşı C.A. adlı şahıs aracılığıyla oğlumu tacize devam etti” dedi.
cumhuriyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum