Müdür yardımcısının görevden alınmasına Eğitim Sen'den tepki

Müdür yardımcısının görevden alınmasına Eğitim Sen'den tepki
İzmir Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı Bora Cangüloğlu beşinci kez görevinden alındı. Cangüloğlu'nun görevden alınmasına tepki gösteren KESK Eğitim Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Necip Vardal, “Eğitim Bir Sen üyesi idarecilerin görevleri dört yıl uzatılırken, Eğitim Sen üyesi Bora öğretmenin görev süresi gerekçe gösterilmeden sonlandırıldı” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okul ilan edilen İzmir Atatürk Lisesi’nde, KESK’e bağlı Eğitim Sen üyesi Müdür Yardımcısı Bora Cangüloğlu’nun görevine bir kez daha son verildi. Cangüloğlu’na okulun velileri, mezunları ve sendikalar sahip çıktı.

Cangüloğlu’nun görevine iadesini istediklerini söyleyen Eğitim Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Necip Vardal, “Bir önceki yıl görev süreleri dolan Eğitim Bir Sen üyesi dört idarecinin görev sürelerinin dört yıl daha uzatılmasına karar verilmişken, Bora Cangüloğlu’nun görevinin hiçbir gerekçe gösterilmeden sonlandırılması, bu kararın hukuki değil siyasi olduğunu göstermektedir. Bora Cangüloğlu’nun görevden alınmasının gerekçesi nedir? ” diye konuştu.
cumhuriyet

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.