O ilçede öğretmenlere rekor promosyon ödenecek

O ilçede öğretmenlere rekor promosyon ödenecek
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , Yetkili Sendika Eğitim Bir Sen ve Halkbankası arasında varılan anlaşmaya göre Çayırova'da görev yapan öğretmenlere 3 yıl için yaklaşık 4 bin tl promosyon ödenecek.

Yetkili sendika, kurum ve banka temsilcilerinin açık arttırma ihale ile yapılan Maaş Promosyon Sözleşmesinde 3 yıllığına Çayırova ilçesinde en yüksek teklifle Halk Bankası kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen 05 Mart 2021 Cuma günü yapılan maaş promosyon ihalesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç başkanlığında Şube Müdürü Hüseyin Dilek, Yetkili Sendika Eğitim-Bir -Sen Çayırova İlçe Temsilcisi Ali Sururi Kocadağ ve Çayırova da bulunan banka temsilcileri katıldı. 

Bankaların katıldığı ihalede son finale Yapı Kredi Bankası ile Halk bankası katıldı. İhalede en yüksek teklifi veren Halk Bankası Öğretmenlere ve memurlarımıza 3 yıllığına 3 bin 890 tl’ yi Nisan maaşında tek seferde ödeyecek.

Kocaeli’de eğitim çalışanları için şu ana kadar imzalanan en yüksek promosyon anlaşması Çayırova ilçesinde imzalanmış oldu. Konu ile ilgili konuşan Eğitim-Bir-Sen Çayırova Temsilcisi Ali Sururi KOCADAĞ süreçte yönetimimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ve kurumları ziyaret ettiklerini belirterek bundan önceki dönemde de 3 yıllığına öğretmenlere 1850 TL Maaş promosyon anlaşması imzalanmışken bu ihalede yine 3 yıllığına 3 bin 890 tl lik bir kazanım elde ettiklerini, emek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Ali Sururi KOCADAĞ Eğitim-Bir-Sen’in yetkinin hakkını vererek her zaman masada ve sahada kazanmayı bildiğini, üyeleri olsun ya da olmasın bu kazanımın tüm eğitim çalışanlarına ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını dilerim şeklinde açıklamada bulundu.
bolgehaber.com

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.