Öğrenciye şiddet uygulayan müdüre karşı çıkan öğretmenler sürgün edildi

Öğrenciye şiddet uygulayan müdüre karşı çıkan öğretmenler sürgün edildi
İzmir Dikili'de bulunan bir ilkokulun müdürü bir öğrenciye şiddet uyguladı. Şiddete karşı çıkan beş öğretmenin hakkında önce soruşturma açıldığı sonra da sürüldüğü iddia edildi.

İzmir Dikili’deki Bademli Mehmet Ertuğrul Denizolgun İlkokulu’nda bir öğrenciyi darp ettiği anlar kameraya yansıyan okul müdürüne itiraz eden 5 öğretmenin sürgün edildiği belirtildi.

Bademli Mehmet Ertuğrul Denizolgun İlkokulu Müdürü T.Ş., bir öğrenciye şiddet uyguladı.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Şiddet okuldaki güvenlik kameralarına da yansırken buna karşı çıkan 5 öğretmen hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

Soruşturmanın sonucunda öğretmenlere ‘aralarında gruplaşma olduğu, bu grubun dışında kalanlara selam vermedikleri, yok saymak gibi tutum ve davranışları olduğu’ iddiasıyla kınama cezası verildi.

Daha sonra öğretmenlerin dün kentteki başka okullara sürgün edildiği ileri sürüldü. Okul Müdürü T.Ş. hakkında başlatılan soruşturmanın sonucu ise belirsizliğini koruyor.
yeniçağ

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum