Öğretmenlerin Maaş promosyonuna revize talebi

Öğretmenlerin Maaş promosyonuna revize talebi
Eğitim İş Edirne Şubesi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvuruda bulunarak Ekim 2021'de merkez ilçe personeli için yapılan ve halen devam eden maaş ve promosyon anlaşmasının yüksek enflasyon rakamları karşısında güncelliğini kaybettiğini ileri sürerek, revize edilmesini istedi…

Şube Başkanı Murat Akçay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Edirne de mevcut maaş anlaşmasının güncel ekonomik koşullar doğrultusunda revize edilmesi yönünde talebimizi il MEM'e yazdık" dedi.

Eğitim İş Edirne Şube Başkanı Murat Akçay'ın Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verdiği dilekçede şu talepler yer aldı:
“Ekim 2021'de Yapı Kredi Bankası ile merkez ilçe personeli için yapılan ve halen devam eden maaş ve promosyon anlaşması, yüksek enflasyon rakamları karşısında çalışanlar aleyhinde güncelliğini kaybettiği için revize edilmesi gereği ortaya çıkmıştır.

Bu kapsamda devam etmekte olan maaş promosyon anlaşması-nın diğer kurumların yapmış olduğu güncel en yüksek promos-yon tutarlarından aşağı olmamak kaydıyla faiz, döviz ve enflasyon gibi verilerin güncel oranları göz önünde bulundurularak en yüksek oranda revize edilerek personelin mağduriyetinin giderilmesi uygun olacaktır. Bu kapsamda yapılacak revize görüşmelerine sendika-mızdan temsilci davet edilmesi hususlarında gereğinin yapılma-sını talep eder, gereğini bilgileri-nize sunarım.”

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum