Okul Müdürünün Arkasındaki Vali Kim?

Okul Müdürünün Arkasındaki Vali Kim?
İyi Parti milletvekili İsmail Koncuk , sosyal medya hesabı twitterdan ismini açıklamadan okul müdürüne sahip çıkan Vali hakkında “Bize böyle valiler lazım “ dedi .

İyi Parti Adana milletvekili İsmail Koncuk bir köy muhtarının okul müdürünü tehtitettiğini ve o ilin valisinin müdüre sahip çıktığını yazdı . 

O paylaşım şöyle:

'Bir köy okulu müdürü muhtar tarafından keyfi tehdit edilir.Muhtar,”Arkanda kim varsa gelsin!” diyerek işi büyütür.Olayı duyan ilin valisi gece 23’de müdürü de yanına alır, muhtarın karşısına geçer,”Arkasında ben varım, buyur!” der. Tabi ortalık süt liman.

Güzel olan şudur; Gece işini, gücünü bırakıp, haklının yanında olduğunu bizzat göstermek, zalime karşı, devletin gücünün, mazlumun yanında olduğunu vurgulamak. Malum bugüne kadar tam tersi diyeceğimiz binlerce olay yaşadık.

Bu mağdur kişi okul müdürü değil, bir başka vatandaş da olabilirdi. Böyle güzellikleri çok özlemişiz.

Bu küçük ama güzel hareketler siyaset üstüdür. Bize böyle valiler lazım. Örnek olması için sizlerle paylaşmak istedim.'

İsmail Koncuk’un övgü ile bahsettiği ve ismini açıklamadığı Vali hakkında sitemize bir kaç isim ulaşmış olmakla birlikte, eğitim camiası bu ismi sayın vekilin kendisinin açıklamasını beklemektedir.

Kamubiz.com ÖZEL
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum