Yeniakit'ten MEB Genel Müdüre Tepki!

Yeniakit'ten MEB Genel Müdüre Tepki!
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nden tepki çeken görsel! Başka giysi bulamadın mı müdür? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün "Hayat Boyu Öğrenme" haftasına ilişkin açıklamasında kullandığı cansız mankenlere giydirilen mayolar tepki çekti.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesinde kullandığı cansız mankenlerin üzerine giydirilen mayolarla tepkileri üzerine çekti.

Başka giysi bulamadın mı müdür?
Ankara'da Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nda gerçekleştirilecek Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nın açılışının tanıtıldığı açıklamada, cansız mankenlere çeşitli mayolar giydirildi.

Kullanılan görsellerden birisi Anadolu kadınını temsil ederken, diğer üç görselin bu açıklamanın kapağında neden yer aldığı anlaşılamadı.

İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri koordinesinde hayat boyu öğrenme kurumları olan 998 halk eğitimi merkezi ve 24 olgunlaşma enstitüsü ile kullanılan görsellerin ilgisi merak konusu oldu.
yeniakit

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum