Ziya Öğretmene Geri Dön Çağrısı!

Ziya Öğretmene Geri Dön Çağrısı!
Kamuoyunun Ziya Öğretmen olarak tanıdığı Milli Eğitim eski bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK instagram adresi ziyaselcukprofdr adresinden mesaj paylaştı.

Ziya Öğretmen Paylaştığı mesajda “Ziya Hoca iyi mi? :) Çokça duyuyorum, çok da mutlu oluyorum. İyiyim çok şükür. Bitirilmemiş kitaplar, yarım kalan yazılar, gidilmemiş yollar, keşfedilmemiş şeyler, öğrenilecek, deneyimlenecek ve uygulanacak ne çok yenilikle yeniden buluştum. Elimde kocaman bir noktalı virgül taşıyor gibiyim. Virgülden güçlü, noktadan zayıf bir yerde soluklanıyorum. Cümlenin devamını birlikte getireceğiz… Çünkü çocuklar hepimizin.” dedi.

Ziya Öğretmenin bu mesajına şuana kadar 670 bin beğeni, 17 bin yorum geldi. Görevden ayrıldığı halde bu kadar büyük sevgi ve olumlu yoruma mazhar olan Ziya Öğretmenin kamuoyu ve özellikle öğretmenler tarafından çok sevildiği görülmüş oldu. Bu zamana kadar bu kadar sevilen Milli Eğitim Bakanı olmuş mudur? sorusunun cevabı ise kamuoyunda...
memurdavaları

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum