Halkbank 250.000 TL girişimci kredisi! 1 yıl geri ödemesiz

Halkbank 250.000 TL girişimci kredisi! 1 yıl geri ödemesiz
Halkbank, iş kurmak ve işini büyütmek isteyen müşterilerine, 1 yıl ötelemeli 60 ay vade ile 250.000 TL kredi veriyor. Yaş şartı 45

Halkbank’ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, Halk Girişimci Kredisi’ni kimlerin alabileceği ve Halk Girişimci Kredisi’nin alabilmek için gerekli olan şartlar belli oldu.

Halk Girişimci Kredisi Alma Şartları
Kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimciler, Halk Girişimci Kredisi’nden faydalanabilecekler.

Krediyi alabilmek için aranan genel şartlar şu şekilde:

- En az ilkokul mezunu,
- 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
- Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

Halk Girişimci Kredisi Limiti
Halk Girişimci Kredisi’nin limiti, ana para geri ödemesiz süresi ve vadesi de belli oldu. 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilen kredi için 250.000 TL limit belirlendi.

edirnejethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.