40 unvanda memurların 2021 Temmuz Aralık emekli maaşı ve ikramiyesi ne kadar!

40 unvanda memurların 2021 Temmuz Aralık emekli maaşı ve ikramiyesi ne kadar!
2021 yılı Temmuz sonrası için belirlenen katsayılar çerçevesinde; Askeri personel, hakim ve savcı, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı, profesörler, doktor, mühendis, öğretmen ve polis memuru gibi unvanlarda çalışanların emekli maaşı ve ikramiyesini yayımlıyoruz.

Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanı, Orgenaral-Oramiral, Korgeneral-Koramiral, 1.Sınıf Hakim ve Savcılar (1. derece a) 6 yıl, 1. sınıf, Yargıtay ve Danıştaya seçilme hakkı Hakim Emekli Maaşı), Anayasa Mah.Bşk. , Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı, Bakan Yardımcıları, Diyanet İşleri Başkanı, Anayasa Mahk. Üye., Yargıtay Cum.Baş.Sav.V., Yük.Öğ.Yürüt.Ve Denet. Kurul Üyeleri, Yargıtay Danıştay Üyeleri, Tümgeneral-Tümamiral, Vali, Tuğgeneral-Tuğamiral, Genel Müdür-Rektör, Profesör, Kıdemli Albay, Yarbay, Kaymakam- Başkonsolos, Doçentler, Emninet Müdürleri, Başmüfettiş, Mühendis,Öğretim Görevlisi, Daire Başkanı, Bölge Md., kıdemli başçavuş, Öğretmen, şube müdürü, şef, memur, doktor, hemşire 2021 temmuz aralık dönemi emekli maaş ve ikrammiyeleri ne kadar?

sgkrehberi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.