Bankalar açıkladı! İhtiyaç kredisi faizleri düştü! İşte yeni faiz oranları

Bankalar açıkladı! İhtiyaç kredisi faizleri düştü! İşte yeni faiz oranları
Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbanktan gelen yeni açıklamalara göre ise ihtiyaç kredisi faiz oranları düştü.

Bu krediler genel olarak en çok tercih edilen ihtiyaç (tüketici) kredisi, konut ve taşıt kredileri oldu. Sıfıra yakın faiz oranlı seçenekleri ile vatandaşları mest ederken bu süreçte oranlara dair yeni bilgiler de geldi.

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından faizlerin düştüğü bilgisi gündeme yansırken bu süre sonrasında ise kişilerin telefon, mobil (cep) ve şube bankacılığı üzerinden kolay bir şekilde başvurabileceklerinin altı çizildi. İşte bankalar tarafından gelen yeni açıklamalar sonrasında faiz oranları ve daha fazlası haberimizde yer alıyor. Okumaya devam edin!

BANKALARIN GÜNCEL FAİZ ORANLARI
Üç banka tarafından gelen açıklama sonrası şubeler önünde kuyruk oluşmaması adına internet üzerinden de başvuru kabul edileceği ifade edildi. 36 ay vadeli tüm ihtiyaç kredilerinde bankalar yüzde 1,55, yüzde 1,79 ve 1,89 gibi faiz oranları ile vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarına profesyonel çözüm üretiyor.

Türkiye'de kişiler zor bir dönemden geçerken milyonların da rahat nefes alarak ödemelerini kolaylaştırılması için araştırmalar sürüyor. Bu süreçte güncel faiz oranları açısından da dünyada eşi benzeri görülmemiş bir oran gündeme düştü.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Vakıfbank resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre kredi limitlerine karşılık gelen vade aralıkları ve faiz oranları netleşti. Bu doğrultuda aylık yüzde 1,55 faiz oranı ile en düşük oranı sağlayan banka Vakıfbank oldu.


ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada internete özel yapılacak kampanya da 1 TL'den 25 bin TL'ye kadarlık pakette yüzde 1,79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sağlanacağı bildirildi.

HALK BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI

Halk Bankası ihtiyaç kredisinde de birçok paket dahilinde 36 aya kadar sunulan faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklandı. Banka tarafından yapılan bu açıklamalarda faiz oranları oldukça dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.