Başarısız olan sendikayı değiştirmediğin sürece, ayın 15'inde alacağın maaşı da değiştiremezsin

Başarısız olan sendikayı değiştirmediğin sürece, ayın 15'inde alacağın maaşı da değiştiremezsin
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu: Başarısız olan sendikayı değiştirmediğin sürece, ayın 15'inde alacağın maaşı da değiştiremezsin

TÜİK'in açıkladığı enflasyon yerine @ENAGRUP 'un açıkladığı enflasyon oranında maaşlarımız arttırılsaydı zaten bugün yoksulluk sınırı üstünde maaş alıyor olacaktık.  Yetkili ve sarımtrak sendikalar alkış tutmak yerine görevlerini yapsalardı memur bu sefalete mahkum edilemeyecekti. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Büyükşehirlere yeni atanan bir kamu çalışanı Vadedilen 22 bin TL maaşın en az 11 Bin TL'sini kiraya verecek. Geride kalan 11 bin TL'si ile bir yılda kiraladığı ev için gerekli zorunlu ihtiyaçları bile karşılayamaz. 

Talep edilen ve yoksulluk sınırı olan 33.750 TL maaş bile bir kaç ay sonra yetmeyecek. Adı üstünde yoksulluk sınırı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Dünyanın her yerinde işveren çalışana az maaş vermek ister, sendikalar çalışanın hakkını korumak için kurulurlar. Sendika din değildir. Siyasi parti değildir. Takım değildir. Başarısız olan sendikayı değiştirmediğin sürece, ayın 15'inde alacağın maaşı da değiştiremezsin.

Levent Kuruoğlu
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum