Ali Tezel asgari ücrete yapılacak ikinci zam oranını açıkladı

Ali Tezel asgari ücrete yapılacak ikinci zam oranını açıkladı
SGK uzmanı Ali Tezel asgari ücrete temmuz ayında yapılacak ikinci zamma ilişkin tahmini zam oranını açıkladı

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan sürpriz bir şekilde asgari ücrete ikinci zam gelebileceğini söylerken kamuoyundan en önemli gündem başlıklarından biri oldu.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel katıldığı programda asgari ücrete yeni bir zam gelebileceğini bununda yüzde 25 civarında bir artış olacağını öne sürdü.

Tvnet'te yayınlanan Sert Sorular programında konuşan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan “Biz maliyetlere asgari ücretli vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız" diye konuşmuştu. Bu sözler üzerine Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? herkes tarafından merak edilir oldu.

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 25 ZAM GELİR!
Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel de katıldığı programda Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? ihtimalini değerlendirdi. Ali Tezel vatandaşın ikinci bir asgari ücret zammına ihtiyacı olduğunu ifade ederken “Bu anlamda temmuz ayında Çalışma Bakanlığı asgari ücret tespit komisyonunu tekrar toplantıya çağırırsa burada karar tek bir kişinin ağzında olacaktır. Benim beklentim yüzde 25 civarında yeni bir zam" diye konuştu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum