2 il müdürü ataması yapıldı

2 il müdürü ataması yapıldı
Nurettin Nacar, Şanlıurfa SGK İl Müdürü olarak atandı. Ayrıca Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Yılmaz, Karaman’a il müdürü olarak atandı.

Nurettin Nacar, Şanlıurfa SGK İl Müdürü olarak atandı. 

Kocaeli SGK İl Müdürü olarak görev yapan Nurettin Nacar’ın Şanlıurfa SGK İl Müdürü olarak ataması gerçekleşti.

NURETTİN NACAR KİMDİR?

Nurettin Nacar, 1963 yılında Kahramanmaraş Merkeze bağlı Yeni köyde doğdu.

Liseyi Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nde,  Üniversite eğitimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Bölümünde tamamladı.

1987 de Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde memur olarak işe başlayan, Nurettin Nacar 1996 – 2003 yılları arasında Kahramanmaraş SSK Hastanesinde Şef olarak görev aldı.

2008 yılında Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atandı.

2012 yılından bu yana da Kocaeli SGK İl Müdürü olarak görev yapıyor.

Zonguldak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Murat Yılmaz, Karaman’a il müdürü olarak atandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un imzasıyla Karaman Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde vekâleten atanan Çevre Mühendisi Murat Yılmaz, Zonguldak’tan ayrılarak buradaki görevine başlayacak.

Zonguldak’taki görevi sırasında başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Yılmaz, 2012 yılında Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde çevre mühendisi olarak görevine başladı.

İl Müdürlüğü bünyesinde Çevre Yönetimi ve Denetimi, ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdür vekili görevlerinin yanı sıra 2018 yılından itibaren İl Müdür Yardımcısı vekili olarak görev yaptı.

marasgundem.com/İHA

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.