3 il müdürü görevden alındı! Yerlerine atanan isimler belli oldu

3 il müdürü görevden alındı! Yerlerine atanan isimler belli oldu
Sağlık Bakanlığında il müdürü atama ve görevden almalar devam ediyor. Uşak, Adıyaman ve Kilis İl Sağlık Müdürleri görevden alındı ve yerlerine atama yapıldı.

Dün görevden alınan bir çok il sağlık müdürüne bugün yenileri eklendi. Sağlık Bakanı Koca bugün de Uşak, Kilis ve Adıyaman il müdürlerini görevden aldı ve yerlerine atama yaptı.

Uşak İl Sağlık Müdürü değişti! Yeni müdürün ataması yapıldı!

Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde görev değişimi yapıldı. Mehmet Akdağ’ın yerine Uşak İl Sağlık Müdürü olarak Erkan Güvenç atandı.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğünde yeni bir atama yapıldı. Yapılan bu atama ile beraber İl Sağlık Müdürü değişti. Bundan sonra Uşak İl Sağlık Müdürü olarak Uzm. Dr. Erkan Güvenç görev yapacak. Uşak’ta sağlık alanında tüm hizmetlerin yönetimini Erkan Güvenç yürütecek.

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü görevine Uzm. Dr. Erkan Güvenç atandı. (usakgundem)

Adıyaman' a il Sağlık Müdürü Atandı

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü’nde Erdoğan Öz'den boşalan göreve Op.Dr. Cengiz Yorulmaz atandı.

2018 Yılından itibaren Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Erdoğan Öz’den boşalan göreve Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Cengiz Yorulmaz il sağlık Müdürü olarak atandı.

Yorulmaz, Adıyaman Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevini yürütürken Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü olarak görevlendirilmişti. (saglikpersoneli)

Kilis İl Sağlık Müdürü Değişti!

Kilis İl Sağlık Müdürü değişti. Kilis İl Sağlık Müdürlüğü'ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kadir Söylemez  atandı. (kilispostasi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.