3600 ek gösterge Bakan Bilgine soruldu!

3600 ek gösterge Bakan Bilgine soruldu!
Bazı kamu görevlilerine 3600 ek gösterge verilmesine yönelik çalışmaların akıbetine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN tarafından yazılı olarak yanıtlanması istemiyle TBMM ye sunuldu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat BİLGİN tarafından yazılı olarak yanıtlanması konusunda gereğini arz ederim. 07.10.2021 Saygılarımla. Ali Fazıl KASAP/ Kütahya Milletvekili 

1) Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlileri için 2018 Mayıs ayında vaat edilen 3600 ek gösterge ne zaman verilecek? Bu konuda Bakanlığınız nezdinde yürütülen çalışmalar nelerdir? 

2) Kamu görevlilerinin geneline ve hizmet kollarına yönelik mali ve sosyal haklarına ilişkin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayan 6. Dönem toplu sözleşme kapsamında ek gösterge çalışmasının 2022 yılında tamamlanacağı söylenmektedir. 2022 yılının hangi ayında bu çalışmayı hayata geçirmeyi düşünüyorsunuz? 

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum