AK Parti'den emekli ve memura yeni zam açıklaması

AK Parti'den emekli ve memura yeni zam açıklaması
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Kök'ten memur ve emeklileri heyecanlandıran yeni zam açıklaması geldi. Milletvekili Kök; Asgari ücrette yüzde 50, memur maaşında yüzde 30, en düşük emekli aylığında yüzde 67 artış sağladık; yine sağlarız, gerekiyorsa sağlarız. dedi

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Kök, memurların ve emeklilerin alım güçlerinin azalmaması için gerekli düzenlemelerin gerekirse yeniden yapılacağını söyledi.

TBMM Genel Kurulunda konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Kök, ekonomi gündemini değindi. Sayın Kök'ün memur ve emekli zamlarına ilişkin meclis konuşması şöyle :

AK PARTİ GRUBU ADINA NİLGÜN ÖK (Denizli) – 

Fiyat artışları karşısında her bir vatandaşımızı korumak için bugüne kadar maaş artışlarından sosyal desteklere, elektrik, doğal gaz faturası desteğinden, sübvansiyonlarından vergi indirimlerine kadar birçok tedbiri hayata geçirdik. Asgari ücrette yüzde 50, memur maaşında yüzde 30, en düşük emekli aylığında yüzde 67 artış sağladık; yine sağlarız, gerekiyorsa sağlarız. Bugüne kadar asla vatandaşımızı AK PARTİ olarak ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz

Kamubiz.com/ ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum