Ali Yalçın'dan kamudaki şef ve teknikerleri ümitlendiren açıklama! 3600 ek gösterge torba yasa ile..

Ali Yalçın'dan kamudaki şef ve teknikerleri ümitlendiren açıklama! 3600 ek gösterge torba yasa ile..
Şeflere 3600 ek gösterge torba yasa ile mi gelecek? Memur-Sen Burdur Şubesi Başkanı Murat Bulut'un kızının nikah törenine katılan Ali Yalçın, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, açıklamasında kamudaki şef ve teknikerlere 3600 ek gösterge düzenlemesinin torba yasa ile verileceği umudunu doğurdu..

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın 3600 ek gösterge konusunda kamudaki şef ve teknikerleri ilgilendiren açıklaması şöyle:

Şefler, teknikerler, imam olup idari hizmetler görevini ifa eden imamlar gibi bu anlamda ek gösterge düzenlemesinin içerisinde beklentisi tam olarak karşılanmayan kitle var. Bunlar bizim gündemimizde. 3600'ün altındaki kitlelere ilişkin yansıtma oranlarında iyileştirme oluşturma konusunda bir temel talebimiz vardı, bu taleplerimizi yine takip ediyoruz. Bir torba yasada düzenleme yapılarak boş bırakılan noktalar tamir edilebilir mi konusunda gayretimiz sürüyor. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum