Ali Yalçın'dan tüm kamu görevlilerine ek gösterge ve sözleşmelilere kadro açıklaması

Ali Yalçın'dan tüm kamu görevlilerine ek gösterge ve sözleşmelilere kadro açıklaması
Yalçın Mardin’de Teşkilatla Buluştu “Ek Göstergelerde Beklentimiz Adaleti Sağlayacak Bir Düzenleme Yapılmasıdır”

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Mardin’de teşkilatla bir araya geldi. Teşkilat buluşmasından önce Memur-Sen Mardin İl Temsilciliğinin yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 

“Kamuda Çalışma Barışını Bozan Sözleşmeli İstihdam Sorununu  Çözmek İçin Masada Olacağız”

Yalçın, 16 Mart’ta gerçekleştirilecek ek gösterge çalışmaları toplantısıyla konuya ilişkin tekliflerin somutlaşacağını söyledi. Memur-Sen’in önümüzdeki dönemde iki önemli gündemi olduğuna işaret eden Yalçın, “Şu an önümüzde iki önemli meselemiz var. Birisi Toplu sözleşmede masasında yetkili konfederasyon ile birlikte çalışılacak ve 2022 yılı içinde tamamlanacak denilen 3600 ek gösterge ve ek göstergeler konusu. İlk toplantıyı gerçekleştirdik İkinci toplantıyı 16 Mart’ta gerçekleştireceğiz. Beklentimiz tüm kamu görevlilerini memnun edecek, adaleti sağlayacak bir düzenleme yapılmasıdır.

İkinci önemli konu sözleşmeli istihdam konusudur. Bununla ilgili süreç de kısa sürede başlayacak. 520 bin sayısına ulaşan sözleşmeli sayısı var. Kamuda çalışma barışını bozan bu sorunu da çözüme kavuşturmak için masada olacağız” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum