Ali Yalçın: İşçi ve memur maaşlarında adalet bozuldu!

Ali Yalçın: İşçi ve memur maaşlarında adalet bozuldu!
Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: Gelir dağılımında adalet bozuldu, işçi memur tartışmasına yeniden dönüyoruz. Bu doğru bir yöntem değil

Eğitim Bir Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sendikanın Konya İl Divan Toplantısı'na katıldı.
Sendikal açıdan yıllar içinde ciddi kazanımlar elde ettiklerini kaydeden Yalçın, buna rağmen son yıllarda kamu çalışanları arasında gelir adaletinde bir bozulma olduğunu öne sürdü.

Yalçın, şöyle devam etti:

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

"Kamuda gelir adaleti bozulmuş durumda, gelir dağılımında adalet sağlanmak zorunda, memurun, şefin, hizmetlinin, şube müdürünün, mühendisin, dolayısıyla hepsini baz alıp yukarı doğru bir skala oluşturduğunuzda gelir dağılımlıda adalet bozuldu, işçi memur tartışmasına yeniden dönüyoruz. Bu doğru bir yöntem değil. Onun için memur kesimi olarak gelir dağılımında adalet sağlanmalı demeye devam edeceğiz. Çünkü biz alnımızın terini, emeğimizin karşılığını istiyoruz. Biz kamu denetçisiyiz başkasının hakkını istemiyoruz, beklentimiz bu."
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.