Bakan açıkladı! Orman muhafaza memurları, teknik hizmetler sınıfına dahil edilecek

Bakan açıkladı! Orman muhafaza memurları, teknik hizmetler sınıfına dahil edilecek
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, orman muhafaza memurlarının teknik hizmetler sınıfına dahil edilmesi için çalışma başlatılacağını açıkladı

Toç Bir-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın da katıldığı genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Öztürk ve yönetimi güven tazeledi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Genel Kurulda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sorunların çözümü adına Toç Bir-Sen’in önemli bir paydaş olduğunu dile getirerek, “Orman muhafaza memurlarının teknik hizmetler sınıfına dahil edilmesi için yetkili sendikamız Toç Bir-Sen ile birlikte bir çalışma başlatacağız” dedi. 2022 yılı içerisinde 3 bin yeni personelin Bakanlık bünyesinde göreve başladığını ifade eden Kirişçi, “Bakanlığımızın ihtiyaçları doğrultusunda personel alımlarımız 2023 yılı içerisinde de devam edecektir. 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.