Başarılı İlçe Müdürü ödüle doymuyor! 6 yılda 6 başarı belgesi...

Başarılı İlçe Müdürü ödüle doymuyor! 6 yılda 6 başarı belgesi...
Şanlıurfa’da başarılı çalışmalar ile birçok ödül alan Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi’ye bir ödül daha.

Özellikle Pandemi döneminde Eyyübiye ilçesinde yaptığı başarılı çalışmalar ile taktir edilen başarılı Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi’ye bir ödül daha verildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

İlçede Muhtar ve vatandaşların sorunlarını yerinde görerek çözüm odaklı çalışan başarılı Müdür 6 yıl içerinde 6 tane başarı belgesi, 1 tane üstün başarı belgesi ve  Valilik Üstün başarı ödülünü alan Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi’ye bir ödülde İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz’dan geldi.

Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürü İsa İzgi;

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

“Başarılı olmak istiyorsan ilk önce başarılı olacağına inanman gerekir.  6 yıl içerisinde 6 tane başarı belgesi 1 tane üstün başarı belgesi ve  Valilik Üstün başarı ödülünü aldık.  Bugünde Sayın Kaymakamız Kudret Kurnaz ın taktirleriyle 6 .başarı belgemizi aldık . Mülki amirlerimizce başarılı görülmek ve başarı belgeleri ile ödüllendirilmek başarı azimimizi daha da artırıyor. Rabim Eyyübiyenin güzel ve sabırlı insanlarına daha güzel hizmetler yapmayı nasip ettirsin inşallah”

urfanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.