Denetimli serbestlik şefleri ve İKM başmemurların talebi

Denetimli serbestlik şefleri ve İKM başmemurların talebi
Adalet Bakanlığı denetimli serbestlik müdürlüğünde çalışan şeflerin ve infaz koruma başmemurların talebi.

Bilindiği üzere cumhurbaşkanlığı kararıyla infaz ve koruma memurlarına 3 ve 4. Kadro tahsisi yapılmış ve maaşlarında 560 TL gibi artış yapılmıştır. 

İnfaz ve koruma memurları açısından gayet olumlu bir gelişme olmasına rağmen ceza infaz kurumlarında çalışan infaz koruma  başmemuru ve denetimli serbestlik müdürlüğünde çalışan şefler açısından eksik bir düzenleme olmuştur. 

İnfaz ve koruma başmemuru ile infaz koruma memurlarının maaşları eşitlenmiş denetimli serbestlik müdürlüklerinde çalışan şefler ile infaz koruma memurları arasında 200 TL maaş farkı kalmıştır. 

Şefler yönetici sınıfında olmasına rağmen o kadar sorumluluklarının olmasına rağmen 200 TL gibi bir maaş farkı çok çok azdır. 

Bu durum düzeltilmediği takdirde bundan sonra kimse başmemur ve şeflik sınavına girmeyecektir. Şeflerin bu durumu hakkında en kısa zamanda çalışma veya görüşme yapılacak mıdır? Bu duruma sayfanızda yer verirseniz sevinirim  iyi çalışmalar..

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum