Eğitim Bir Sen'den Elazığ Milli Eğitim Müdürüne Tepki

Eğitim Bir Sen'den Elazığ Milli Eğitim Müdürüne Tepki
Eğitim Bir Sen Elazığ üyeleri, 15 bin liralık banka promosyon anlaşmasını imzalayan müdüre tepki gösterdi.

Elazığ Eğitim Bir Sen üyesi eğitimciler, il temsilcisi İbrahim Bahşi öncülüğünde bir araya gelerek Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün bankalarla yaptığı maaş promosyonu ihalesinin ardından kabul edilen 15 bin liralık rakama tepki gösterdi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Bahşi, kabul edilen promosyon rakamlarının çalışanları rencide edici bir rakam olduğunu, konuyu daha önce defalarca gündeme getirdikleri halde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu rakamlarda revize veya iptal yoluna gitmediğini belirtti. Kabul edilen maaş promosyonu ihalesinin eğitimcileri rencide edici olduğunu söyleyen Bahşi, "En son ilimizde 8 Ağustos'ta yapılan 2 ihalede de çalışanların istediği rakam maalesef verilmemiştir. Çalışanları rencide edecek bir rakam teklifinde bulunulmuş ve ihale, en son 15 bin lira olarak bitmiştir. Bunu tekrar iptal etmenin bize bir fayda sağlamayacağını gördüğümüz için Milli Eğitim Müdürlüğü bu ihaleyi bu şekilde sonuçlandırmış ve 15 bin lira kabul edilmiştir. Eğitim çalışanlarını rencide eden bu teklifi kabul etmediğimizi bütün sendikalar olarak burada ilan ediyoruz" dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

gazeteduvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum