Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi yayımlandı: İşte görev yeri değişen emniyet müdürleri isim listesi

Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi yayımlandı: İşte görev yeri değişen emniyet müdürleri isim listesi
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 51 il emniyet müdürü yeri değişti. Kararnamesi ile ayrıca 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapıldı

ATAMA KARARLARI

Ekli listede yer alan Emniyet Genel Müdürlüğü personeli hizalarında belirtilen görevlere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Hazine Başkontrolörlüklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hazine Kontrolörleri Ahmet Tuğrul ÖZTÜRK, Çiğdem KAHVECİ, Ömer KAÇARAN ve Erdem EROL atanmıştır.

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet BERKER, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Masum BAYAR 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

1 Ağustos 2023

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.