Emniyet müdürleri atama kararnamesine ilişkin son kulisler

Emniyet müdürleri atama kararnamesine ilişkin son kulisler
Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi yayımlandı mı? Emniyet Teşkilatı kararnamesiyle ilgili kulislerde konuşulan yeni isimlere ulaşıldı.

Emniyet Teşkilatı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın atanmasının ardından kısa süre içerisinde yayımlanacak kararnameyi heyecanla bekliyor. SONTV, kararnameyle ilgili kulislerde konuşulan son bilgilere ulaştı. Bir süre önce kararname çalışmaları için Ankara’ya geldiği öğrenilen Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç’in Perşembe günü yine Ankara’ya gelip görüşmelerde bulunduğu kulislere yansıdı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Dinç’in Emniyet Genel Müdür yardımcısı olacağı, Genel Müdür yardımcılarından Resul Holoğlu’nun ise bu görevden alınacağının kulislerde konuşulduğunu daha önce de aktarmıştık. Personel Başkanlığı’na Ahmet Acar ile Narkotik Başkanlığına Ahmet Metin Turanlı’nın atanmasının ardından Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız A takımını belli olmaya başladı.

KRİTİK DAİRE İÇİN KULİSLERDE YENİ İSİM

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Kararname öncesinde kritik dairelerden biri olan Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nda da değişim olabileceği kulislere yansıdı. Başarılı operasyonlarıyla bilinen ve PKK konusunda Türkiye’deki uzman isimlerden olan Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit’in yerine halen Kastamonu Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Kayhan Ay’ın adının geçtiği kulislere yansıdı. Kayhan Ay’ı eski Emniyet Genel Müdürü ve İçişleri Bakanı Selami Altınok’un referans olduğu konuşuluyor.

SONTV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.