Fen Lisesi Müdürü görevinden istifa etti

Fen Lisesi Müdürü görevinden istifa etti
Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Muhammet Yavuz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Muhammet Yavuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“2014 yılı sonunda müdür yardımcısı olarak büyük bir heyecanla başladığım fen lisesine, yaklaşık beş yıl, heyecanımı kaybetmeden keyifle hizmet ettim. 2019 Ekiminde ise müdür olarak atanmak nasip oldu güzel okuluma. Çok zor olacağını, beni yıpratacağını bildiğim halde sorumluluk almayı tercih ettim. Çocuklarımıza demiyor muyuz gerekirse taşın altına elinizi sokacaksınız, sorumluluk almaktan kaçmayacaksınız, böyle gelmiş böyle gitsin demeyeceksiniz diye. Ben de öyle yaptım. Sorumluluk aldım.(Gözü kara biriyimdir)

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Köklü kurumlarda yenilenme süreçleri hep sancılı olur. Bizimki de kolay olmadı. Bazen yorulduğumuz, sallandığımız, destek aradığımız zamanlar oldu. Ama şunu bilin ki menfaat gütmeden, kimsenin kötülüğünü istemeden hayırlı bir iş yapmaya çalışıyorsanız Allah her daim yardımcınız oluyor. Ve geldiğimiz süreçte fen lisesi artık verim alınamadığı için terkedilen bir okul değil, en başarılı çocuklarımızın girmek için yarıştığı, her alanda iddiali, harikulade bir eğitim kurumudur.

Eğitim uzun soluklu bir süreç. Göreceksiniz ektiğimiz tohumlar meyve verdikçe, fen lisesi ilk kurulduğu zamanlardaki parlak günlerinin de önüne geçecektir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Ben bugün itibariyle yöneticilik görevimden affımı talep eden dilekçemi il milli eğitim müdürlüğümüze teslim ettim. Başlıktaki gibi tadında bırakmayı bilmeli. Motivasyonunuz düşmeye başladıysa, bayrağı yenilere teslim edeceksiniz. Bayrağı devralacak arkadaşlarım çok daha büyük başarılara imza atacaklardır inşallah.

On yıla yakın büyük fedakarlıklarla bana destek olan tüm mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerime başarılar diliyorum. Çok zorlanarak aldığım bu karar okulum için, benim için ve en önemlisi ailem için hayırlara vesile olur inşallah”.

haber32.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum