Görevden alınan okul müdürü, görevine iade edildi

Görevden alınan okul müdürü, görevine iade edildi
Hakkında açılan 29 soruşturmanın tamamından aklanan okul müdürü Durmuş Ali Çakıroğlu, görevine geri döndü.

Görev yaptığı Emine Özcan Anadolu Lisesinden hakkında açılan soruşturmalar nedeniyle Çivril Mesleki Eğitim Merkezine görevlendirilen okul müdürü Durmuş Ali Çakıroğlu görevine geri iade edildi. Hakkında açılan 29 soruşturmanın tamamından aklanan Çakıroğlu, 2023 – 2024 eğitim öğretim döneminde Emine Özcan Anadolu Lisesinde olacak.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

2019 yılında yapılan müdürlük yazılı sınavında Çivril’de derece yaparak başarılı olan Durmuş Ali Çakıroğlu görev süresinde bazı öğretmen, veli ve öğrenci tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet edilmişti. Şikayetler sonucunda hakkında 29 soruşturma açılan ve ifadesi alınan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma sürecince Çivril Mesleki Eğitim Merkezine Müdürü olarak görevlendirilmişti.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Açılan soruşturma ve şikayetlere itiraz ederek mücadele eden Durmuş Ali Çakıroğlu hakkında açılan 29 soruşturmanın tamamından hem mahkeme yoluyla hem de idari olarak aklandı. Çakıroğlu, Emine Özcan Anadolu Lisesi Müdürlük görevine iade edildi.

denizli24haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum