Halk Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim'e Şube Müdürü atandı

Halk Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim'e Şube Müdürü atandı
MEB'de yeni şube müdürü ataması. Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Erdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini üstlendiği süre boyunca bir dizi nitelikli proje gerçekleştiren Erdem, açtığı kurslar sayesinde hem vatandaşların eğitim düzeyine katkı sağlamış hem de istihdam oluşturdu.

Uzun yıllar boyunca Boğazlıyan'daki eğitim kurumlarında yöneticilik yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Erdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Boğazlıyan'da uzun yıllar boyunca eğitim camiasında gösterdiği liderlik ve başarılı projeleriyle tanınmış bir isim olarak öne çıkan "Kadir Erdem, özellikle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevi sırasında yürüttüğü projelerle ilçede eğitim alanında olumlu etkiler yaratmış ve vatandaşların eğitim olanaklarını artırmıştı.

Erdem'in yeni görevinde de başarılı projeler üreteceği ve eğitim kalitesine katkı sunmaya devam edeceği ve bu atamanın ilçenin eğitim alanındaki gelişimine katkı sağlayacağı önemli bir adım olarak değerlendirildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Kadir Erdem'e yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu. Erdem'in bu yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağı ve eğitim alanındaki katkılarını sürdüreceği belirtiliyor.

Erdem, hem eğitimdeki bilgi birikimi hem de eğitim alanındaki gönüllülüğüyle tanınıyor. 

ilerigazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum