İl müdürü, okul müdürlerini uyardı!

İl müdürü, okul müdürlerini uyardı!
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısı yapıldı


İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci idaresinde düzenlenen toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarının görüşüldü.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkan Vekili Mehmet Bayrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fatih Akçil, Mevlüt Çınar ile İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı. 2022-2023 eğitim öğretim yılının genel değerlendirmesinin yapılmasının ardından toplantıda konuşan Sünnetci, “Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başlıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin, büyük bir fedakârlık ve azimle görevlerini yerine getiren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyorum” dedi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Aynı zamanda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde gerekli planlamaların zamanında yapılması gerektiğini belirten Sünnetci, ders kitabı dağıtımını, ders programlarını, DYK ile ilgili iş ve işlemlerin zamanında planlanması, projelerin değerlendirilmesi, patent, marka tasarım tescil işlemlerinin okullarda etkin yürütülmesi, okul bazlı projeler ve kitap okuma faaliyetlerinin önemi, gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

afyonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.