İl müdüründen tartışmalı atama! Aday memur, şube müdürü yapıldı!

İl müdüründen tartışmalı atama! Aday memur, şube müdürü yapıldı!
Tunceli İl AFAD Müdürünün aday memur olarak çalışan teknisyeni şube müdürü olarak atadığı iddia edildi.

Tunceli İl AFAD müdürlüğünde tartışmalı atama! Henüz aday memur olan personelin, il müdürlüğünde şube müdürü olarak atanmasına tepki gecikmedi.

Tunceli AFAD İl Müdürü ’nün kurumda yalnızca 23 gündür görev yapan ve henüz asil memurluğunu tamamlamamış bir arama kurtarma teknisyenini vekaleten eğitim ve şube müdürü olarak atadığı ortaya çıktı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Yol, Yapı, Altyapı, Tapu ve Kadastro Emekçileri Sendikası MYK Örgütlenme Sekreteri Erbil Karakoç, atamanın liyakatsiz olduğunu ifade etti.

Kurumda çalışan yetkili ve kıdemli birçok personel bulunduğunu söyleyen Karakoç, “Eğitim ve şube müdürlüğüne göreve başlayalı yirmi üç gün olmuş, asil memurluğunu tamamlamamış, hiçbir eğitimi, sertifikası ve mesleki tecrübesi olmayan bir personel vekaleten atandı. Bu uygulamayla onlarca eğitime katılmış, yüzlerce göreve gitmiş AFAD emekçilerinin birikim ve deneyimi hiç sayılıyor. Bu uygulama kabul edilemez” diye konuştu.

tele1

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum