İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şırnak il müdürü oldu

İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şırnak il müdürü oldu
Şırnak yeni il milli eğitim müdürü kim oldu? Seyhan Milli Eğitim Müdürü iken Şırnak'a atanan İzzettin Aydın kimdir?

Adana'nın Seyhan İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapan, Nusaybin eski Milli Eğitim Müdürü ve hemşehrimiz İzzettin Aydın, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Uzun yıllar Nusaybin eğitim öğretimi için hizmet veren, Nusaybin'de öğretmenlikten İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kadar eğitimin her kademesinde emek veren hemşehrilerimiz İzzettin Aydın, 9 yıldır Adana'nın Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilen İzzettin Aydın Şırnak'a giderek görevine başladı.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

İzzettin Aydın kimdir?

Mardin'in Nusaybin ilçesinde doğumlu İzzettin Aydın Öğretmenliğe 1992 yılında Gaziantep Gazi Ortaokulunda başladı.

Daha sonra sırasıyla Nusaybin Mehmet Emin Kuş Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmen ve müdür yardımcısı, Duruca ilköğretim okulunda müdür yardımcısı, Misak-ı Milli ilköğretim Okulunda okul müdürü olarak çalıştı.

2007 yılında Mardin Nusaybin İlçe Milli Eğitim müdürü olarak atandı. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

23.06.2014 tarihinde Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim müdürü olarak görevlendirildi. Yaklaşık 9 yıl bu görevi sürdüren Aydın, 25 Ağustos'ta Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.

nusaybinim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.