İnfaz koruma memurlarına ödenen o ücret artacak mı?

İnfaz koruma memurlarına ödenen o ücret artacak mı?
İnfaz koruma memurlarına ödenen taşınma ücretinde bir artış yapılıp yapılmayacağına ilişkin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a soru önergesi yöneltildi

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 

Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddesi gereğince Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ tarafından yazılı olarak yanıtlanması konusunda gereğini arz ederim. 18.05.2022 Atila SERTEL İzmir Milletvekili 

1- Cezaevlerinde görev yapan memur statüsündeki infaz koruma memurlarına 2021 yılında kilometre başına ödenen taşınma ücreti neydi? 

2- Cezaevlerinde görev yapan sözleşmeli infaz koruma memurlarına 2021 yılında kilometre başına ödenen taşınma ücreti neydi? 

3- 2022 yılı itibarıyla cezaevlerinde görev yapan sözleşmeli ve memur statüsündeki infaz koruma memurlarına taşınma gideri olarak ödenecek tutar ne kadar oldu? 

4- Akaryakıt fiyatlarındaki 3-4 kat artış dikkate alındığında tayin nedeniyle ödenen taşınma giderlerinde yeniden bir artış yapılması planlanıyor mu? 

5- Tayin ve taşınma nedeniyle 2-3 maaşını taşınmaya vermek zorunda kalan infaz koruma memurlarının sıkıntısını giderecek misiniz? 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.