İşçilerin toplu sözleşme sevinci! Maaşlara yüzde 113 zam...

İşçilerin toplu sözleşme sevinci! Maaşlara yüzde 113 zam...
Hizmet İş Sendikası ile Sorgun Belediyesi arasında imzalanan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi ile işçi maaşlarına %113, sosyal haklara ise %20 oranında zam yapıldı

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi ile Sorgun Belediyesi arasında imzalanan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi ile Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 113, sosyal haklara ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Sorgun Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Belediye Personel Limitet Şirketi arasında 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzalandı.

300 İşçiyi kapsayacak
İmzalanan toplu iş sözleşmesi,  sendika üyesi 162 kapsayacak,  sendika üye kayıtları yapılacak olan 138 işçiler ile toplamda 300 işçiyi kapsayacak.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, imzalanan toplu iş sözleşmesi ile sendika üyesi işçilerin yevmiyelerine yüzde 113 zam yapılırken, sosyal haklara yüzde120 zam yapıldığını söyledi.

yozgatcamlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.