İstanbul'dan bir ilçe milli eğitim müdürü daha il müdürü oldu!

İstanbul'dan bir ilçe milli eğitim müdürü daha il müdürü oldu!
07 Ağustos 2023 Pazartesi günü Adana İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Tevke'nin yerine kimin atandığı belii oldu!

Van il milli eğitim müdürü Hasan Tekve'nin görevden alınması sonra Van Millî Eğitim Müdürlüğü'ne İstanbul Esenler Milli Eğitim Müdürü Nurettin Aras atandı.

Nurettin Aras Kimdir?

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

1973 Yılında Siirt´te dünyaya geldi. 1995 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Van´da Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.

1997-2006 yılları arasında Van Ferit Melen İlköğretim Okulu´nda sırasıyla; Müdür Yardımcılığı, Müdür Baş Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra Van İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne, ardından Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

05.08.2008 tarihinde İstanbul İl Millî Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanmış ve daha sonraki süreçte İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Mehmet Nurettin ARAS, evli ve 3 çocuk babası olup İngilizce ve Arapça bilmektedir.

13.09.2019 tarihinde Esenler İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevlne getirilmişti.

sehrivangazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum