İşte Memur Sen'in Yardım Hizmetler Sınıfı İçin Toplu Sözleşme Talepleri

İşte Memur Sen'in Yardım Hizmetler Sınıfı İçin Toplu Sözleşme Talepleri
Yetkili sendika Memur Sen'in 6. dönem toplu sözleşmede Yardım Hizmetler Sınıfı çalışanları için hükümetten talepleri belli oldu.

Memur Sen'in 6. dönem toplu sözleşmede Yardım Hizmetler Sınıfı için ek gösterge ve Genel İdari Hizmetler Sınıfı teklifinde bulundu.

EK GÖSTERGE

Yardımcı Hizmetler Sınıfı kapsamındaki kamu görevlileri, Genel İdari Hizmetleri Sınıfı başlıklı bölümünün (ı) bendinde belirtilen ek göstergelerden yararlandırılır. Kamu görevlilerinin mevcut yararlandığı ek göstergeler eşit oranda yükseltilir. Sınıf, kadro ve unvan ayrımı yapılmaksızın (daha üst ek göstergeden yararlananlar hariç olmak üzere) kamu görevlilerinin mevcutta yararlandıkları en yüksek ek gösterge oranları 3600’e yükseltilir.

HİZMET SINIFI DEĞİŞİKLİLERİ    

Matbaacı, teknisyen yardımcısı, aşçı, itfaiyeci, şoför, arşiv memuru, enformasyon memuru, fotoğrafçı, kameraman ve kaptan unvanında çalışan personel ile güvenlikçi, kaloriferci, laborant yardımcısı, kuaför, berber ve mesleki teknik öğrenim gören diğer Yardımcı Hizmetler Sınıfı personeli teknik hizmetler sınıfı kapsamında değerlendirilmek kaydıyla Yardımcı Hizmetler Sınıfı kapsamındaki mevcut kamu görevlileri, Genel İdari Hizmetler Sınıfında değerlendirilir.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
27 Yorum