Toplu sözleşme öncesi, maliye personelinin talepleri

Toplu sözleşme öncesi, maliye personelinin talepleri
Kıymetli takipçilerim biz Maliyecilerin bazı konularda haklı taleplerimiz olmakta. Bunların en başında 1.dereceye inen tüm kamu çalışanların ve emeklilerin 3600 ek göstergenin verilmesi.

Aynı kurumda yan yana çalışan sorumlulukları dahi aynı olan memurlar arasında çok fazla maaş farkı oluşmakta buda kurumiçi moral motivasyonu bozmakta. En azından bu az alan memur( V.H.K.İ .Şöför, yardımcı hizmetli , güvenlik v.s )  arkadaşlarımıza seyanen 2000 TL civarında maaş artışı yapılarak aradaki maaş uçurumu bir nebze de olsa rahatlamış olurlar kanısındayım. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Kurumiçi gelir uzmanlık sınavların her 3 yılda bir açılması sağlanmalıdır . Ayrıca merkez uzmanlık ile taşra uzmanlık arasındaki ayrışmanın biran önce kaldırılması gerekmektedir uzmanın merkez taşra ayrımına son verilmesi sağlanmalıdır uzman uzmandır. 

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Eskiden biz Maliye çalışanları diğer kurumlardan biraz maaş farkımız oluyordu fon adı altında maaş alıyorduk bu fonlarımız maaşa dahil edilince yıllar içerisinde eriyip gitti en azından burada biz Maliye çalışanların biraz daha diğer kurumlardan azda olsa bir farkımız olması gerekmektedir. En kısa zaman diliminde Maliye hizmet sınıfının oluşturulması gerekmektedir bunun sağlanması çokta zor olmasa gerek saygılarımla.

Suat FİDAN/ GELİR UZMANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum