MEB'de atama fırtınası! İl Milli Eğitim Müdürü başka ile atandı

MEB'de atama fırtınası! İl Milli Eğitim Müdürü başka ile atandı
Sabah saatlerinde edinilen bilgiye göre Zonguldak , Rize, Bayburt ve Ankara il milli eğitim müdürlüklerine yapılan atamalardan sonra son atama haberi Adanadan geldi!

Adana İl müdürü Yaşar Koçak'ın Ankara İl Milli Eğitim Müdürü olmasının ardından boşalan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan TEKVE atandı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Hasan Tekve Kimdir?

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

1970 Yılında Antalya´da doğdu. İlköğretimi Cumhuriyet İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda tamamladı. Antalya Lisesinde orta öğrenimini tamamlayarak Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra öğretmenlik, lisede idarecilik, Öğretmen Evinde Müdür Yardımcılığı ve Kurucu Öğretmenevi Müdürü görevlerinde bulundu. Okulu Müdürü iken 2012 yılında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve İl Müdür Vekili görevinin ardından 24 Ocak 2017 tarihinde Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 29 Ocak 2018 tarihinde ise Van İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum