Memur “ek zam” istiyor

Memur “ek zam” istiyor
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, EYT düzenlemesi sonrası memurun beklenti içinde olduğunu ifade ederek, iktidara “ek zam” çağrısında bulundu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’a ( EYT) ilişkin yapılan düzenlemeden sonra gözlerin çevrildiği emekli ve memur maaş zamlarına ilişkin Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan çağrı geldi. Yalçın, son dönemde birçok sosyal alanda atılan adımlardan sonra memur ve emeklinin büyük bir umut ve beklenti içinde olduğunu ifade etti.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yalçın, açıklamasında, “Çalışma hayatında emsaline zor rastlanır bu güçlü adımlara bir yenisi daha eklenmeli, sıradaki müjde; kamu görevlilerimizin/emeklilerimizin kayıplarını telafi edecek, alım gücünü yükseltecek, adil gelir dağılımını sağlayacak güçlü bir ek zam olmalıdır” çağrısında bulundu.

Yalçın ve beraberindeki heyet, önceki gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i ziyaret etmiş, konuya ilişkin detaylar aktarılmış ve talepler iletilmişti.
milligazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.