Memur Sen'den Halk TV’de toplu sözleşme ve memur zammı açıklaması

Memur Sen'den Halk TV’de toplu sözleşme ve memur zammı açıklaması
Memur Sen Genel BaşkanYardımcısı Hacı Bayram tombul Halk TV ye canlı bağlanarak toplu sözleşme ve memur maaş zammına ilişkin açıkalmalarda bulundu

Halk TV'de Buket Güler'in moderatörlüğünü yaptığı Haber Masası adlı programa Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul konuk olarak katıldı. Canlı yayına katılan Tonbul, Güler'in memur maaş zamları ve toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili sorularını yanıtladı.

Halk TV'de pek çıkmayan Memur Sen yetkililerinin canlı yayına katılması ve görüşlerini açıklaması dikkatlerden kaçmadı.

Hükümetin memur maaş zam teklifini kabul etmediklerini söyleyen Tonbul, 12 alanda toplu sözleşme görüşmeleri devam ettiğini, taleplerini hükumete ilettiklerini ve masada görüşmelerin sürdürüldüğünü söyledi.

12 alanda toplu sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini, taleplerini hükumete ilettiklerini bir masada görüşmelerin sürdürüldüğünü söyledi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Memur maaş zammının hakem heyetine kalmasını istemediklerini söyleyen Tonbul, hakem heyetinin çoğunluğunun hükümet görevlerinden oluştuğunu ve genellikle hükümetin zam teklifinin heyet tarafından kabul edildiğini, bu nedenle hakem heyetine kalmasının çok bir anlam taşımayacağını söyledi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Hükümetin memur maaş zammı teklifini protesto etmek amacıyla basın açıklaması yapan sendikanın bu eyleminin kararı değiştirmese de ses getirmeyi amaçladığını söyleyen Tonbul, anlaşma sağlanamaması durumunda sendikanın nasıl hareket edeceğine yapılacak toplantının ardından karar verileceğini söyledi

öğretmenlersitesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum