Memur ve asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama

Memur ve asgari ücret zammıyla ilgili AK Parti'den yeni açıklama
AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, asgari ücret ile memur ve emekli zammına ilişkin açıklama yaptı...

Çankırı’da, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi çerçevesinde yapılan evler için düzenlenen kura çekimi törenine katılan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
“Ücreti, Çalışma Bakanlığımız nezdinde ortaya koyacağız”

Asgari ücretle ilgili konuşan Akbaşoğlu, “Hep beraber ekonomik noktadaki sıkıntıların da giderilmesi noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bir asgari ücret görüşmeleri sürecindeyiz. Aralık aynın ortasına doğru, en fazla iki ay içerisinde bu işler neticelenmiş, asgari ücretle ilgili vatandaşımızın alım gücünü yukarı doğru çekecek ücreti Çalışma Bakanlığımız nezdinde ortaya koyacağız.

Hem işçimizi destekleyeceğiz hem işverenimizi destekleyeceğiz. Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde memur ve emeklilerimizle ilgili Ocak ayının başında iyi dokunuşlarda bulunacağız. İşçi, memur ya da emekli kardeşlerimizin taksitlerini ödeyebilmesi için elimizden geleni imkanlar ölçüsünde, en iyisini ortaya koyması sureti içerisinde olduğumuzu belirtmek isterim. Bütün emekli vatandaşlarımızın, bütün insanımızın durumunu daha da iyileştirmek için Ocak başında dokunuşları yapacağız” dedi.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.