Memur ve emekliye SIFIR ZAM vermek için bu kadar rol kesmeye gerek yok

Memur ve emekliye SIFIR ZAM vermek için bu kadar rol kesmeye gerek yok
BASK/TEÇ-SEN: 15 Yıldır Oynanan Tiyatronun Final Sahnesi Bellidir. Memur ve Emekliye SIFIR ZAM vermek için bu kadar rol kesmeye ve tantanaya gerek yoktur."

15 yıldır yetkili olan sendika ve konfederasyonun toplu sözleşme masasında sıfır zam dışında başarısı yoktur. Sıfır zamma imza atıp alkış manyağı olanların, "Bütçeden hakkımızı, refahtan payımızı aldık!" naraları atanların, memur ve emeklisini açlığa mahkum edenlerin 2024 ve 2025 yılları için alacağı zam oranı yine SIFIRDIR. AKSİ MÜMKÜN DEĞİLDİR.

Her toplu sözleşme döneminde izlediğimiz tiyatronun aynısını yine izliyoruz. Eylem Yok! Mücadele Yok! Grev Yok! Sendika özüne uygun hiçbir emare yok! Ortada Sendika YOK!

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Tek Renkli İşveren Sendikası;
2024 ve 2025 Yılları İçin %110 Zam İstemiş! ALAMAZ!
Memurlara 7.650 Lira kira yardımı istemiş! ALAMAZ!
Memurlara Bayram İkramiyesi 4.850 Lira İstemiş! ALAMAZ!

Niye mi? Ayinesi İştir Kişisinin Lafa Bakılmaz!
HÜKÜMET NE VERİRSE ONU BAŞARI GİBİ SUNMAKTAN BAŞKA REPLİĞİ YOK!

Eylem yapamaz! Söylem, proje geliştiremez! Alanlara inemez! Grevler yapamaz. Tiyatro senaryosunda yazılı olmayan replik dışına çıkamaz. Doğaçlama-Tuluat yapamaz.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

15 Yıldır Oynanan Tiyatronun Final Sahnesi Bellidir. Memur ve Emekliye SIFIR ZAM vermek için bu kadar rol kesmeye ve tantanaya gerek yoktur.

Tiyatro Başlamıştır. İyi Seyirler.

Ümit DEMİREL-Teç-Sen Genel Başkanı/BASK Genel Sekreteri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum