Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar, ne olacak?

Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar, ne olacak?
Gaziantep’in Nurdağı ilçesine ‘Koordinatör Vali’ pozisyonuyla atanan Şırnak Valisi Osman Bilgin, memurlara ve işçilere bir aylık maaşlarını bağışlama çağrısı

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde koordinatör vali olarak görevlendirilen Şırnak Valisi Osman Bilgin, deprem yardımı için ‘memurlar ve işçilerin bir aylık maaşlarını bağışlamasını’ istedi.

Daha önce yaptığı "Kusura bakmayın belki geç geldim ama durum gördüğünüzden bildiğinizden çok daha vahim. Açıklanan rakamlardan en az 3-4 belki 5 kat daha kötü" açıklamasıyla dikkat çeken Gaziantep Koordinatör Valisi Osman Bilgin, bugün de, "Hepimiz malımızın yüzde 10’unu bağışlayalım. Buradaki memurlar ve işçiler de bir aylık maaşlarını almasınlar" dedi.

Bilgin, pazartesi akşamı ilçedeki koordinasyon merkezindeki açıklamasında şu sözlere yer verdi:

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

“Çağrıda bulunuyorum, özellikle de şunu söylüyorum: Yaşadığımız felaket normal bir felaket değil. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına, Türkiye Cumhuriyeti halkına şöyle diyorum, diyorum ki: Hepimiz malının yüzde 10’unu bu süreç için bağışlasınlar.

Vatandaşlarımız gönül rızasıyla… 10 liramız varsa 1 lirasını mutlaka sürece bağışlayalım… Hep beraber bu süreci ayağa kaldıralım. 10 liramız 5 liraya düşmesin, 10 liramız 20 lira olsun. Memurlar, işçiler bir aylık maaşlarını almasınlar ne olacak? Yani aç kalmayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.